Meet your future partner today.

We are the perfect choice.

Big or small, we can handle it all.

Ne u ofrojmë furnizuesve tanë inteligjencën e marketingut në kohë reale. Ne synojmë të arrijmë udhëheqjen absolute të tregut në të gjithë portofolin e produkteve.

Përfitimet.

  • 1 Portofol i gjerë i produkteve me cilësi të lartë që njihen në të gjithë botën dhe hasen në të gjitha kategoritë e jetës.
  • 2 Ekspertizë multidimensionale: tregti me shumicë, shitje me pakicë, Business to Business dhe eCommerce.
  • 3 Përgjigje në kohë reale dhe fleksibilitet ndaj partnerëve.
  • 4 Shërbime të integruara, distribucion, magazinim, çmim.
NJOFTIME

Faqja e re eCommerce për produktet e kancelerisë

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se tashmë produktet tona mund t'i gjeni në faqen tonë www.b2bkancelari.com. Në këtë faqe do të gjeni të...

MËSO MË SHUMË
NJOFTIME

Lavazza hap një qendër të re trajnimi në Shqipëri, në partneritet me Marketing & Distribution

Qendra e re e Trajnimit, simbol i ekspertizës së kafesë, kërkimit dhe eksperimentimit, është hapur sot me një event të përkushtuar dhe prezantimin zyrtar...

MËSO MË SHUMË
NJOFTIME

Seminar intensiv 1-ditor në Zyrat Qëndrore të M&D-së

Seminar intensiv 1-ditor: R.A.D.A.R: Arti i Shitjes Konsultative.  Ky program me ndërveprim të lartë i siguron ekipit tuaj të shitjeve strategji shitjesh të testuara, ...

MËSO MË SHUMË
NJOFTIME

Zgjerimi i magazinës siguron ruajtje më të efektshme

Me një sipërfaqe prej 17000 m² zgjerimi i magazinës sonë do të krijojë më shumë hapësirë, kapacitet, madje edhe ruajtje më efikase pë...

MËSO MË SHUMË
NJOFTIME

Brisku i ri Gillette SkinGuard

Brisku i ri Gillette Skinguard për mbrojtjen e lëkurës lehtëson presionin dhe e bën lëkurën më të lëmuar. Lubrifikim para dhe pas teheve për t&...

MËSO MË SHUMË