Mentos

Mentos, prodhuar së pari në Holandë në vitin 1948, aktualisht shitet në më shumë se 130 vende të botës nga korporata italiane Perfetti Van Melle. Mentos është një mente jashtëzakonisht e freskët që vjen në një larmi të madhe të shijeve emocionuese dhe të frutave. Forma e saj unike e rrumbullakët kombinon shijen, freskinë dhe funksionalitetin.