Home > Portfolio > Shtëpiake > Mastro Lindo

Mastro Lindo

Pastruesi universal per dyshemenë, Mastro Lindo është një mundësi e besueshme për pastrimin e përsosur te dyshemesë pa nevojën për shpëlarje dhe pa lënë gjurmë. Në formë të lëngshme, ky pastrues mund të përdoret gjithashtu për të pastruar të gjitha sipërfaqet e kuzhinës, banjës dhe zonave të tjera të shtëpisë duke hequr yndyrat dhe papastërtitë, duke lënë prapa freskinë e saj dhe një shkëlqim të lakmueshëm.