Faqja e re eCommerce për produktet e kancelerisë

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se tashmë produktet tona mund t'i gjeni në faqen tonë www.b2bkancelari.com.

Në këtë faqe do të gjeni të gjitha produktet e nevojshme për zyrat tuaja dhe njëkohësisht edhe një gamë të gjërë mjetesh shkollore. Kjo faqe është konceptuar për t'ju ardhur në ndihmë të gjithë të interesuarve dhe për ta bërë procesin e blerjes sa më të thjeshtë dhe të saktë.

Çdo klient mund të logohet nëpërmjet të dhënave të tij personale në llogarinë e tij, nga e cila përfiton oferta të ndryshme. Gjithashtu cdo klient ka të ruajtur historikun e blerjeve për ta bërë më të lehtë identifkimin e produkteve të tij të preferuara.