Brisku i ri Gillette SkinGuard

Brisku i ri Gillette Skinguard për mbrojtjen e lëkurës lehtëson presionin dhe e bën lëkurën më të lëmuar. Lubrifikim para dhe pas teheve për të minimizuar fërkimin. Ka tehe me forcë të ulët prerëse. Është brisku i parë Gillete i krijuar posaçërisht për burrat me lëkurë të ndjeshme.