Shijo kafenë e vërtetë italiane dhe fito çmime të menjëhershme

Bli produktet Lavazza, regjistrohu online, grumbullo pikët dhe fito plot çmime e dhurata.
Ju do të mund të grumbulloni pikët tuaja duke filluar prej datës 20 gusht 2021 ora 00:01 deri më 31 mars 2022 ora 23:59. Lexoni më shumë rreth Kushteve dhe Kritereve të lojës vizitoni www.luajlavazza.al