Home > Portfolio > Kancelari > Inkjet & Toners

Inkjet & Toners

Një nga kategoritë kryesore të departamentit tonë janë edhe Inkjet & Toners. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri markash si p.sh. Samsung, HP, XEROX, Lexmark, Epson, OKI, Toshiba, Brother, CANON etj.

Secila markë ka një numër të madh llojesh dhe ne mundohemi që t’u sigurojmë klientëve tanë pikërisht atë lloj që u nevojitet.

Të gjithë tonerat tanë ofrojnë garanci dhe ne i sigurojmë klientët tanë për orgjinialitetin dhe cilësinë e tyre.