Home > Portfolio > Ushqime > Dukat

Dukat

Dukat është marka më e njohur e produkteve të qumështit në Kroaci dhe një nga udhëheqësit në rajon. Suksesi i tij afatgjatë i detyron produktet e qumështit të shëndetshëm, të shijshëm dhe të freskët në favor të konsumatorëve të të gjitha moshave. Dukat është pjesë e grupit Lactalis, lider botëror në produktet e qumështit.

Cilësia, inovacioni dhe kujdesi i përditshëm për shëndetin, ushqyerja e ekuilibruar e individëve dhe familjeve janë vlerat kryesore të kësaj marke, që i qëndron prej më shumë se një shekulli të traditës, teknologjisë moderne të përpunimit dhe qumështit më të mirë nga fermat vendase të qumështit.