Home > Portfolio > Kancelari > Double A

Double A

Double A është marka lider në tregun botëror te letrës për shkak të cilësisë së lartë të lëndës së parë, proceseve të prodhimit dhe shpërndarjen në mbarë botën. DOUBLE A përveç cilësisë së padiskutueshme, mbron ambientin dhe kujdeset që të ruajë balancin mes tyre.

Double A është letër e standardit PREMIUM, e cila prodhohet në Tajlandë me një kapacitet rreth 600.000 ton letër në vit. Kjo letër përveç të qenët PREMIUM, është E BESUESHME, INOVATIVE, PROFESIONALE dhe një zgjedhje e ZGJUAR – pra çdo gjë për të cilën një zyrë ka nevojë.