ACE

ACE garanton bardhësi dhe mbrojtje për shtëpinë dhe rrobat tuaja. Falë teknologjisë ekskluzive Proteggi-Fibra, ajo i mbështjell dhe i mbron fibrat gjatë procesit të larjes, duke ndihmuar në mbajtjen e rrobave si të reja. Formulë unike, e vetmja që ndalon procesin e zverdhjes së rrobave të bardha dhe u rikthen atyre bardhësinë. Përveç kësaj, higjienizon dhe largon më shumë se 90% të polenit, pluhurit, insekteve dhe alergjenëve të kafshëve shtëpiake.

ACE Gentile është një pastrues delikat dhe i sigurt për të gjitha ngjyrat dhe të gjitha pëlhurat, madje edhe në ato sintetike apo delikate si leshi dhe mëndafshi. Shtuar në çdo larje, heq njollat, higjienizon, eliminon aromat e këqija dhe përveç kësaj, ngjyrat e rrobave tuaja shkëlqejnë.

ACE Spray dhe Gel kombinon fuqinë zbardhuese të ACE-së me efikasitetin e një heqësi yndyrnash. Falë formulës së saj të veçantë, heq yndyrnat dhe higjienizon sipërfaqet e shtëpisë, të tilla si: frigorifer, sobë dhe karrige. Ajo heq mykun dhe zbardh hapësirat midis pllakave. Gjithashtu eliminon njollat ​​më kokëforta të rrobave të bardha.

ACE WC Gel me zbardhues largon mikrobet dhe bakteret, zbardh dhe bën që muret e tualetit tuaj të shkëlqejnë. Falë formulës së veçantë të higjenizmit me zbardhues aromatik është ideale për pastrimin dhe higjienën e plotë të tualetit.