Home > Portfolio > Shtëpiake > Herbal Essences

Herbal Essences

Herbal Essences është një markë e linjës së produkteve për kujdesin e flokëve nga Procter & Gamble. Herbal Essences beson në fuqinë e natyrës në bukuri. Tani ata kane partneritet me Royal Botanical, Kew, një autoritet udhëheqës botëror për bimët, për të mbështetur botanikët e vërtetë. Porduktet e tyre permbajne 0% paraben, kolorante, parafinë, 90% përbërësve jane me origjinë natyrale dhe antioksidant aktiv që ndihmon në pastrimin dhe mbrojtjen e flokëve tuaj.