Tampax

TAMPAX fuqizon gratë për të jetuar jetën pa kufij përmes produkteve të besueshme të higjienës femërore. Tamponët Tampax janë krijuar për të bërë jetën tuaj më të lehtë dhe janë besuar nga miliona gra që nga viti 1936. Ne përdorim materiale të sigurta, të besueshme dhe testojmë gjerësisht produktet tona për të përmbushur kërkesat e rrepta të sigurisë për tamponin sipas Administratës Amerikane të Ushqimit dhe Barnave.