Home > Portfolio > Shtëpiake > P&G Professional

P&G Professional

Në P&G Professional ne e kuptojmë rëndësinë e hapësirave të pastruara në mënyrë profesionale.
Për shkak se përshtypjet e para dhe përvojat e qëndrueshme janë aq kritike, ne i ndihmojmë partnerët tanë të biznesit të aplikojnë teknologji inovative për shkencën e pastrimit komercial. Ne kuptojmë se çfarë duan njerëzit, prandaj produktet dhe shërbimet tona u ndihmojnë bizneseve të plotësojnë nevojat e njerëzve.

Produktet për pastrimin profesional që mundësohen për tregun tonë janë: detergjent pluhur (Ariel dhe Dash), zbutës për rrobat (Lenor), detergjent për larjen e enëve (Fairy), pastrues universal për dyshemenë (Mastro Lindo).