Dash

Ju ndiheni mirë kur dukeni bukur dhe ndieni aromë freskie. E gjitha fillon me larjen më të mirë për rrobat tuaja. Dhe në këtë moment shfaqet pluhuri larës Dash. DASH jo vetëm që heq njollat ​​e forta duke pastruar tërësisht midis fibrave, por parandalon që njollat ​​të bëhen fikse në fibra. Larja e rrobave me DASH funksionon perfekt edhe në temperaturë 30°C. Për të ruajtur ngjyrën e bardhë të ndritshme dhe ngjyrat tuaja rrezatuese, përdorni Dash Powder.

Detergjentët për rroba DASH i gjeni në formën pluhur dhe të lëngshme. Dash i lëngshëm mund të përdoret për rroba të bardha dhe me ngjyrë.