AZ

Pasta e dhëmbëve AZ përdor përbërës të patentuar që pastron njollat për zbardhjen e dhëmbëve. Ajo heq deri në 80% të njollave sipërfaqësore dhe mbron nga njollat ​​e së ardhmes. Formula e saj unike krijon veprim të shkumëzuar për të pastruar, mbrojtur dhe zbardhur dhëmbët me një shpërthim të freskët mente si pjesë e regjimit tuaj të plotë të shëndetit dentar. AZ përmban gjithashtu fluoride që forcojnë smaltin e dhëmbëve dhe ndihmon në mbrojtjen nga kavitetet.

Pasta e dhëmbëve AZ klasifikohet në: 3D White, Pro-Expert, Complete, Multi Protection.