Always

Pecetat higjienike Always janë projektuar për të bërë jetën tuaj më të lehtë. Pecetat Always janë bërë nga materiale të sigurta dhe të besueshme, që ju japin mbrojtje dhe rehati, pa sakrifikuar shëndetin tuaj ose sigurinë. Always u  është besuar miliona grave që nga themelimi në vitin 1983. Përbërësit e përdorur u nënshtrohen testeve të gjera të sigurisë, dhe vlerësimet e testeve janë shqyrtuar dhe miratuar nga mjekët e jashtëm, shkencëtarët e universitetet dhe autoritetet e tjera të pavarura shëndetësore.

Pecetat higjienike Always ndahen në dy kategori: peceta higjienike mujore dhe peceta higjenike ditore. Pecetat higjenike mujore ndahen në dy grupe: linja Klasike (përthithje maksimale) dhe linja Platinium (rehati dhe përthithje maksimale).