Home > Portfolio > HoReCa > Oakheart

Oakheart

Oakheart Spiced Rum Spirit Drink u krijua si një dolli e ngrohtë me miqtë më të afërt. Një rum njëvjeçar i spikatur, i ëmbël, me një aromë te butë dhe me një ndjesi tymosjeje nga djegia e fuçive të lisit amerikan që i reziston çdo sfide.