Pampers shpërblen blerësit besnikë

Bli produktet Pampers të shënjuar me stikerin informues ,regjistrohu online ,grumbullo pikët dhe fito plot cmime e dhurata.

Ju do të mund të grumbulloni pikët tuaja duke filluar prej datës 1 Mars 2020 ora 00:01 deri më 31 Maj 2020 ora 23:59 .Lexoni më shumë rreth Kushteve dhe Kritereve të lojës tek www.luajpampers.al