Home > Portfolio > HoReCa > Thomas Henry

Thomas Henry

Nismëtari ynë është Thomas Henry. Farmacist, njeri i nderuar, pjesëtar i Shoqërisë Mbretërore dhe zbulues i palodhur në shërbim të njerëzimit. Shpikja e tij revolucionoi industrinë. Ai e bëri ujin të paprishshëm nëpërmjet përpikërisë së njohurive të tij alkimike. Më 1773 ai kishte revolucionuar botën e pijeve me inspirimin dhe guximin e tij: pije të lehta me karbonizim. Specialisti Thomas Henry ishte i pari që e kuptoi: Jepu pijeve të përziera një freski dhe maturim të këndshëm të padëgjuar ndonjëherë më parë.