Home > Portfolio > HoReCa > Eristoff

Eristoff

Eristoff Vodka, me origjinë nga Gjeorgjia, u krijua për herë të parë për Princin Eristavi të “Duchy of Racha” më 1806. E bërë nga 100% fruta gruri, vodka Eristoff është e trefishtë e distiluar dhe më pas e filtruar me qymyr, një teknikë e themeluar në Rusinë e shekullit të 18-të. Logoja e Eristoff-it e një ujku që ulëron në një gjysmëhënë, përfaqëson emrin persian të Gjeorgjisë, Gorjestan, që do të thotë "toka e ujkut". Sot Gjeorgjia është ende shtëpia e ujkut gri, i cili për qindra vjet ka qenë pjesë e kulturës dhe folklorit gjeorgjian.