Home > Portfolio > HoReCa > Jagermeister

Jagermeister

Jägermeister është një digjestiv i bërë me 56 kripëra dhe erëza me një forcë prej 35% të alkoolit në vëllim. Është produkti kryesor i Mast-Jägermeister SE, me seli në Wolfenbüttel, në jug të Braunschweig, Saksonia e Ulët, Gjermani.