Home > PARTNERËT > Jagermeister

Jagermeister

Jägermeister është një digestiv i bërë me 56 kripëra dhe erëza me një forcë prej 35% të alkoolit në vëllim. Është produkti kryesor i Mast-Jägermeister SE, me seli në Wolfenbüttel, në jug të Braunschweig-ut, Saksonia e Ulët, Gjermani.