Home > Portfolio > HoReCa > Jack Daniels

Jack Daniels

Përpunuar me teknologjinë e filtrimit në qymyr. Pikë pas pike.

Filtruar pikë pas pike nëpërmjet 10 metrave qymyri të drurit të sheqerit, më pas maturohet në fuçi të punuara me dorë. Dhe uiski ynë nga Tenesi nuk ndjek një kalendar. Është gati vetëm kur shijuesit tanë thonë se është. Ne e gjykojmë atë nga mënyra se si duket. Po ashtu edhe për nga aroma e tij. Dhe natyrisht, nga mënyra se si shijon. Është ashtu siç e bëri vetë Jack Daniel mbi një shekull më parë. Dhe si e bëjmë ende edhe sot.