Home > Portfolio > HoReCa > Glenfiddich

Glenfiddich

Glenfiddich është një uiski i vërtetë familjar. William Grant, themeluesi, vëzhgoi pijen e parë të pastër të rrjedhë nga kazanët e bakrit në ditën e Krishtlindjeve më 1887 dhe mbas 5 brezash, Glenfiddich akoma administrohet nga familja e tij nismëtare. Sot, ky është uiski me një malt më i dekoruar në botë, një reflektim i vërtetë i krenarisë, pasionit dhe integritetit që vjen prej kohësh.