Home > Portfolio > HoReCa > Hendrick's Gin

Hendrick's Gin

Asnje xhin nuk shijon si Hendricks’s, sepse asnjë xhin nuk bëhet si Hendrick’s.

Xhin Hendrick’s është i mbushur me esencën kurioze dhe njëkohësisht të mrekullueshme të trëndafilit dhe kastravecit. I mbështetur gjithashtu nga jo më pak se 11 botanikë nga të gjitha anët e botës.

Ky gatim i çuditshëm prodhon një xhin jashtëzakonisht të freskët me aroma shumë të këndshme lulesh.

Origjinaliteti i mahnitshëm botanikal i Hendricks’s përbëhet nga lule, rrënjë, fruta dhe fara nga e gjithë bota. Ato funksionojnë për të plotësuar dhe për të përgatitur duetin tonë të mrekullueshëm të infuzionit: petale trëndafili dhe kastravec.