Home > Portfolio > HoReCa > Bombay

Bombay

Bombay Sapphire, duke filluar nga manat marokene deri ne erëzat e Parajsës Afrikano-Perëndimore, secila nga erëzat tona të çmuara janë zgjedhur për të sjellë diçka të veçantë në xhinin tonë. Distiluar në mënyrë unike, ata vijnë së bashku për t'i dhënë Bombay Sapphire-it shijen e tij të veçantë, të butë dhe komplekse.