Home > Portfolio > Me pakicë > Vodafone

Vodafone Albania

Që prej vitit 2001, Vodafone Albania ka nisur me Marketing & Distribution një marrëdhënie të suksesshme në fushën e shitjeve me shumicë dhe me pakicë (Franchise).

Gjatë kësaj periudhe bashkëpunimi, Marketing & Distribution është treguar një partner ideal, me vizion dhe cilësi në vlerësimin dhe shërbimin e kërkuar.

M & D tregon qëndrueshmëri gjatë performancës dhe respektimit të standardeve të cilësisë sipas kontratës së nënshkruar.

Është një partner dinamik që siguron vazhdimisht përparimet teknologjike për të krijuar me kosto efektive një shërbim të përshtatshëm dhe miqësor.

Fleksibil, i ndërgjegjshëm dhe profesional gjithashtu në zgjidhjen e kërkesave emergjente si dhe në menaxhimin e mirëmbajtjes, duke ofruar një shërbim të shkëlqyer për Vodafone në fushën e shitjeve me pakicë dhe shumicë.

Tashmë Marketing & Distribution përfaqëson në mënyrë të denjë kompaninë Vodafone me 17 dyqane Vodafone Franchise, si dhe rreth 120 pika shitjesh të shpërndara nëpër të gjithë territorin e Shqipërisë.

VODAFONE Shop Blv. Ismail Qemali
Rr: Blv. Ismail Qemali, Pallati ish fabrika e orizit, Vlore,

VODAFONE Shop Berat
Rr: Lagja "22 Tetori" Pedonale Berat

VODAFONE Shop Korce 1
Rr: Bulevardi Republika, Korce

VODAFONE Shop Blv. Shen Gjergji
Rr: Sheshi Teatrit, Korce

VODAFONE Shop Durres 2
Rr: Aleksander Goga, NR:218, Durres

VODAFONE Shop Sheshi Willson
Rr: rrethrrotullimi I Sheshit "Willson", Tirane

VODAFONE Shop Xhamlliku
Rr: Qemal Stafa, pallati Nr: 575, dyqani nr. 12, Tirane

VODAFONE Shop Rr. Kavajes 2
Rr: e Kavajes, pallati Orion, zona e Parkut te Autobuzave, Tirane

VODAFONE Shop Fushe Kruje
Lagja Punetori, Qender, Fushe Kruje

VODAFONE Shop Rr. E Dibres
Rr: Dibres, prane Eden Park, Kati 1, Tirane

VODAFONE Shop Burrel
Prane bankes Reiffeisen, Burrel

VODAFONE Shop Orikum
Rruga Kryesore, Qender Orikum

VODAFONE Shop Vlora 3
Lagjja Lirim, Pall. 1187, Vlore,

VODAFONE Shop TEG
Qendra Tregetare Tirana East Gate, Lunder

VODAFONE Shop Fresku
Kryqezimi i Teleferikut, Qesarak, Linze

VODAFONE Shop Milot
Rr: Ndoc Deda Milot Kurbin

VODAFONE Mobile Shop
Peshkopi