Home > Portfolio > HoReCa > Grant's

Grant's

Grant’s Scotch Whiskey shijohet nga pijedashësit në rreth 180 vende të botës. Shija e këndshme komplekse dhe butësia që zgjat e uiskit është e disponueshme në një shumëllojshmëri variantesh, duke përfshirë Grant’s Family Reserve – e njohur botërisht për formën e saj trekëndore të shishes.