Home > Portfolio > HoReCa > Schneider Weisse

Schneider Weisse

G. Schneider & Sohn është një kompani që prodhon birrë gruri në Bavari, Gjermani.

Birraria u themelua në vitin 1872 nga Georg Schneider I dhe djali i tij, Georg Schneider II, pasi morën Weisses Brauhaus në Mynih, fabrikën e birrës më të vjetër të grurit në qytet. Schneider Weisse vazhdon rrugëtimin drejt suksesit brenda dhe jashtë vendit. Nga themeluesi origjinal i fabrikës së birrës te nipi i tij në brezin e gjashtë, Schneiders arriti të sigurojë rritje të qëndrueshme ekonomike përmes sipërmarrjes inovative.