Promocioni Kombëtar 'Ariel PODS 3in1 2019'

Blini Ariel PODS 3in1 60 larje, gjej në brendësi të paketimit kodin promocional dhe regjistroje atë online në www.luajariel.al. Grumbullo pikët, zgjidh një nga dhuratat dhe bëhu pjesë e shorteut të madh për të fituar 1 nga 3 udhëtimet në Turqi, Vienë dhe Paris.

Të gjithë stikerat origjinale me kodet e regjistruar në fushatën promovuese duhet të ruhen për referenca të mëtejshme. Çdo kod promocional është i barabartë me 1 pikë dhe mund të luhet vetëm 1 herë!

Çdo përdorues mund të luajë vetëm 2 herë në muaj! Mos harroni të ruani edhe kuponin tatimor pasi vetëm përmes tij mund të vërtetoni blerjen e produktit.

Ju do të mund të regjistroni Kodet Promocional duke filluar prej datës 29 mars 2019 ora 00:01 deri më 31 dhjetor 2019 ora 23:59.

Lexoni më shumë rreth Kushteve dhe Kritereve të lojës duke klikuar këtu.